Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Blundstone Blundstone rustic brown 566

Terug naar overzicht

€ 130,00 Incl. btw

Wereldwijde bestseller door de rustiek bruine nubuck kleur. Er worden extra zolen meegeleverd en de boots zijn waterafstotend. Kinderen kunnen de schoenen zelf makkelijk aantrekken aan de hand van de lusjes. Deze boots zijn voor jongens en meisjes.

Lees de volledige productomschrijving

    Maak een keuze:

    • Niet op voorraad
    • Duurzame kinderkleding.
    • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
    • Gratis ophalen in onze winkel!
    • De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

    Productomschrijving

    WAT IS DE PASVORM?
    De kids modellen vallen op maat. Er zijn drie combinatie maten, waardoor deze als ruimer worden ervaren. Er worden altijd extra inlegzolen bijgeleverd.
    Voor bij de tenen wat breder, zodat groeiende voeten de ruimte krijgen om te groeien. Deze schoenen kunnen tegen een stootje en zijn waterafstotend.
    Het leer wordt soepeler naar mate van inlopen en de boots vormen naar je voet.

    Nubuck
    Voed je leer met de renovatiecrème voor een rustieke uitstraling, zodat de vintage look behouden blijft. Nadat de crème is ingetrokken en je schoenen droog zijn, behandelen je ze met de waterdichte spray. Hierdoor worden je schoenen weer waterafstotend.

    Natte Blundstones? Wat nu?

    Zijn uw Blundstones nat geworden tijdens een boswandeling of natgeregend tijdens het winkelen, zet uw boots dan niet bij of op een verwarming. Laat de schoenen op een natuurlijke manier drogen. Haal het binnenzooltje er ook uit, zodat de schoenen van binnen ook goed kunnen drogen.  Zodra de schoenen droog zijn gebruikt u voor de lederen en nubuck modellen eerst de Renovating cream in de juist kleur zodat het leer en nubuck soepel blijft en het leer van de schoenen niet uit droogt. Om uw Blundstones weer water afstotend te maken gebruik je daarna de Blundstone waterproof spray.

    Vieze Blundstones? Wat nu?

    Zijn uw schoenen na al het harde werken of hobbyen vies geworden en wilt u de boots poetsen? Maak je Blundstones eerst schoon met een vochtige doek. Nadat u de heren of dames schoenen hebt schoongemaakt, zorgt u eerst dat de schoenen helemaal droog zijn. Daarna kunt u het leer insmeren met de Renovating cream van de juiste kleur. (zwart, bruin of kleurloos)  De kleur wordt weer mooi en het leer blijft soepel.

    De cream is de voeding voor het Blundstone leer! (breng de cream aan op een schone doek) Zorg dat de cream goed droogt. Extra glans? Poets dan met een schone doek nog een keer goed over het leer. Doe dit nadat u de schoenen heeft ingesmeerd en heeft laten drogen. Gebruik na het extra poetsen de Waterproof spray zodat uw Blundstone boots weer waterafstotend zijn.

    Bestel de Renovating Cream en Blundstone Waterproof spray voor onderhoud van uw favoriete schoenen 

    Hebben uw Blundstones onderhoud nodig? Bestel dan de Renovating cream en de waterproof spray en uw Blundstones zijn weer als nieuw! Het leer van je lievelingsschoenen wordt weer gevoed en water afstotend met de waterproof spray. 

    Onderhoud in het kort:

    • Kleurloos
    • Waterproof spray maakt je Blundstones weer water afstotend
    • Gebruik voor leer en nubuck eerst de Renovating cream en daarna de waterproof spray van Blundstone
    • Zorgt voor het juiste onderhoud van je Blundstones
    • Ook voor leren werkschoenen is de waterproof spray belangrijk om te blijven gebruiken
    • Om je lederen en nubuck Blundstones water afstotend te maken gebruik je naast de Renovating cream ook de waterproof spray van Blundstone.

    Gerelateerde producten

    Passen goed bij elkaar

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »