Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 17 / Oct / 2024

Ontdek Kenko - Natuurlijk & Duurzaam Verzorgingsmerk

Ontdek Kenko - Natuurlijk & Duurzaam Verzorgingsmerk

Bij het kiezen van verzorgingsproducten draait het steeds vaker om meer dan alleen huidverzorging; het gaat om zorg voor jezelf én de wereld om je heen. Kenko, een Nederlands verzorgingsmerk dat zich richt op duurzaamheid, gezondheid en het minimaliseren van milieueffecten, biedt producten die deze waarden perfect belichamen. En goed nieuws! Vanaf nu is het dit leuke merk ook verkrijgbaar bij Tokkelientje!

Wat maakt Kenko bijzonder?

Kenko combineert natuurlijke ingrediënten met een minimalistische benadering van verzorging. De producten zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, voor zowel volwassenen als kinderen. De verzorgingsproducten zijn van hoge kwaliteit natuurlijke en biologische oliën om de zachtste natuurlijke geur te produceren. Ze zijn biologisch afbreekbaar, zacht voor de huid en vrij van schadelijke chemicaliën zoals parabenen en synthetische geurstoffen. Dit betekent dat je kunt genieten van de verzorging die je huid nodig heeft zonder dat je je zorgen hoeft te maken over negatieve gevolgen voor je gezondheid of het milieu.

Duurzaamheid is een kernwaarde van Kenko. Het merk kiest voor verantwoorde verpakkingen en eerlijke productiemethoden. De flesjes en potjes zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn volledig recyclebaar. Daarnaast wordt het productieproces op zo'n manier uitgevoerd dat het de CO2-voetafdruk zo laag mogelijk houdt. Kenko streeft ernaar om met elke stap, van het selecteren van ingrediënten tot de uiteindelijke levering van de producten, zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn.

De Producten van Kenko

Kenko heeft een breed scala aan producten die allemaal zijn ontwikkeld met het oog op zachtheid en eenvoud. Populaire producten zijn onder andere:

- Body Oil Baby: Deze verzachtende olie voedt en hydrateert de huid diep. Ideaal voor gebruik na het douchen of baden. Gemaakt speciaal voor de Baby!

- Golden Mother Oil: De formule is ontworpen om de natuurlijke geur van moeder te versterken en de ultieme geur voor die heel speciale periode te creëren. Deze delicate, rijke olie biedt zachte huid ondersteuning tijdens de zwangerschap en de hechting met uw pasgeborene.

- Giftset Baby Bubble: Baby gifset die de heerlijke creamwash, body oil and bath oil van Kenkô bevat.

  Al deze producten zijn geschikt voor mensen met een gevoelige huid en kunnen ook veilig gebruikt worden door zwangere vrouwen, moeders en baby's.

Kenko bij Tokkelientje

Bij Tokkelientje vinden wij duurzaamheid belangrijk. Maar naast duurzaam moeten de producten voor ons ook echt nog iets toevoegen om in onze collectie te komen. Kenkô voldoet hier zeker aan! Deze heerlijke producten zijn dus niet alleen duurzaam, maar voegen met hun zachte, liefdevolle geuren ook echt iets toe aan het assortiment. Een natuurlijke huidverzorgingslijn voor moeder (in spé) en kind. Gevoed door een enorm verlangen om de ongelooflijke eerste momenten van mama en haar kleintje te koesteren.

Of je nu op zoek bent naar een fijn cadeau voor een geliefde, of je eigen huid- en lichaamsverzorging routine wilt verbeteren, bij Kenkô zit je goed!

Veel plezier met dit leuke merk!

Liefs,

Tokkelientje



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »