Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 16 / Aug / 2024

Hoe valt Lil Atelier?

Hoe valt Lil Atelier?

Het Deense merk Lil Atelier heeft de laatste tijd behoorlijk aan populariteit gewonnen. Ook bij ons! Doordat we steeds meer items van dit leuke merk verkopen, dat de perfecte mix is tussen betaalbaarheid en focus op kwaliteit, duurzaamheid en trends, krijgen we ook steeds vaker de vraag; Hoe valt Lil Atelier? Dat gaan wij vandaag uitgebreid beantwoorden! 

Als je een merk voor het eerst online bestelt, is het natuurlijk wel fijn als je van tevoren weet hoe het valt. Het is voor jezelf niet leuk om items te ontvangen die je niet past, maar nodeloos heen en weer zenden van items, is ook niet zo goed voor het milieu. Dus ook met het oog op duurzaamheid is het belangrijk dat je weet hoe Lil Atelier valt! Twijfel je welke maat je nodig hebt? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dan kunnen we je persoonlijk adviseren!

Hoe werken de maten bij Lil Atelier? 

Lil Atelier heeft hun maten opgedeeld in baby-, mini-, meisjes- en jongens maten. De baby maten lopen van 0 maanden tot 1 jaar. Daarna gaan ze naar de mini maten, die lopen van 1 tot 5 jaar. Tot die tijd zijn de maten voor jongens en meisjes gelijk, maar vanaf 6 jaar komt hier verschil in. De kinderkleding maten van Lil Atelier lopen van 116 tot 164, en zijn dus voor jongens en meisjes verschillend.

Hoe valt de babykleding van Lil Atelier? 

De babykleding van Lil Atelier valt over het algemeen iets groter dan je verwacht. Vooral in de lengte vallen bijvoorbeeld rompertjes wat ruimer dan een Alwero. Het fijne hiervan is, is dat je kleintje nog wat kan groeien voordat hij of zij eruit gegroeid is, maar als je baby tussen 2 maten invalt, kun je dus beter niet voor de grotere maat gaan.

Hoe valt de kinderkleding van Lil Atelier? 

Ook bij de kinderkleding van Lil Atelier kun je zeggen dat de kleding iets groter valt dan je van de maat verwacht. Ook hier is vooral de lengte van het kledingstuk wat groter. Val je tussen maten in, dan kun je ook hier kiezen voor de kleinere, maar ga anders gewoon voor de normale maat.

Maattabellen Lil Atelier

Je weet wat ze zeggen; meten is weten! Daarom vind je onderstaand de maattabellen van Lil Atelier voor hun baby, mini en kinderkleding. Door je kleine op te meten en te vergelijken met de getallen in de tabel, kom je zeker te weten welke maat het beste past! 

Lil Atelier maattabel Baby

Lil Atelier Maattabel Baby

Lil Atelier maattabel Mini

Lil Atelier Maattabel mini

Lil Atelier maattabel Meisjes

Lil Atelier maattabel meisjes

Lil Atelier maattabel Jongens

Lil Atelier maattabel jongens

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »