Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 09 / Jul / 2024

Een kleurrijke zomer bij Tokkelientje!

Een kleurrijke zomer bij Tokkelientje!

De zomer van 2024 is in volle gang en dat betekent dat de tijd is aangebroken om de garderobe van de kleintjes op te frissen met de nieuwste trends en kleuren. Bij Tokkelientje, hebben we ons volledig voorbereid op een kleurrijk seizoen vol vrolijke tinten en speelse patronen. In deze blog nemen we je mee door de populairste zomerkleuren van dit jaar en laten we zien hoe je deze kunt integreren in de outfits van je kinderen, maar vergeet zeker ook de bijpassende accessoires niet!

1. Zonnig geel

Zonnig geel is de ultieme zomerkleur die doet denken aan warme dagen en vrolijk spel in de zon. Deze kleur is perfect voor zowel jongens als meisjes en straalt energie en geluk uit. Bij Tokkelientje vind je een prachtige collectie van gele kledingstukken, van schattige jurkjes en speelse t-shirts tot comfortabele shorts. Combineer een gele top met een lichtblauwe jeans of witte broek voor een frisse en moderne look.

Styling Tips:

  • Een zonnig geel jurkje met witte sandalen en een strohoedje voor een speelse en zomerse uitstraling.
  • Een geel t-shirt met een lichte jeansshort en witte sneakers voor een stoere en frisse look.

 

2. Pastel Perfection: Zacht Roze en Mintgroen

Pasteltinten zijn altijd populair in de zomer vanwege hun zachte en kalmerende uitstraling. Dit jaar zijn de kleuren zachtroze en mintgroen goed vertegenwoordigd in de kindermode. Deze kleuren zijn perfect voor zomerse dagen in het park of aan het strand. Bij Tokkelientje hebben we een breed scala aan pastel kledingstukken, waaronder luchtige zomerjurkjes, stijlvolle rompertjes en comfortabele broeken. Pastelkleuren zijn makkelijk te combineren en geven een rustige, maar toch vrolijke uitstraling aan elke outfit.

Styling Tips:

  • Een zachtroze rok met een mintgroene top en ballet flats voor een schattige en elegante look.
  • Een mintgroen poloshirt met beige shorts en sandalen voor een casual en stijlvolle outfit.

 

3. Blauw voor een frisse beachlook

De blauwe kleur brengt direct gedachten naar boven van helder water en zomerse avonturen aan zee. Deze kleur is zowel verfrissend als veelzijdig en staat prachtig bij alle huidtinten. Onze collectie bevat blauwe zwemkleding, t-shirts, en jurkjes die perfect zijn voor een dagje aan het strand of in het zwembad. Combineer deze kleur met wit of marineblauw voor een klassieke en tijdloze zomerse look.

Styling Tips:

  • Een aqua blauw strandjurkje met een witte hoed en sandalen voor een verfijnde strandlook.
  • Een blauwe zwemshort met een witte tanktop en slippers voor een comfortabele en stoere strandoutfit.

 

4. Oranje voor de sportzomer

Oranje is een kleur die kracht en levendigheid uitstraalt. Het is een uitstekende keuze voor actieve kinderen die graag buiten spelen en avonturen beleven. Deze zomer is het extra speciaal omdat we een echte sportzomer tegemoet gaan met de Olympische Spelen, het EK voetbal en de Tour de France. Oranje is dan ook de perfecte kleur om Nederland te supporten en de sportieve sfeer te omarmen.

Styling Tips:

  • Een hippe oranje spencer op een witte rok met witte sneakers en een bijpassende haarband voor een energieke en speelse outfit.
  • Een oranje t-shirt met grijze shorts en sportschoenen voor een actieve en comfortabele look.

5. Tijdloos fris met wit

Wit is een klassieke zomerkleur die nooit uit de mode raakt. Het is fris, veelzijdig en ook nog eens perfect voor warme dagen. Bij Tokkelientje vind je een uitgebreide collectie van witte kledingstukken, van elegante zomerjurken en lichte overhemden tot basic t-shirts en shorts. Wit kan moeiteloos gecombineerd worden met elke andere kleur, waardoor het een essentiële toevoeging is aan de zomergarderobe van de kinderen.

Styling Tips:

  • Een witte kanten jurk met zilveren sandalen en een bloemendiadeem voor een elegante en zomerse look.
  • Een witte t-shirt met kaki shorts en loafers voor een verfijnde, stijlvolle maar wel speelse outfit.

 

Bezoek Tokkelientje voor een nieuwe zomergarderobe

Bij Tokkelientje in Leiden begrijpen we hoe belangrijk het is om je kinderen stijlvol en comfortabel te kleden. Onze zomercollectie is zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van zowel ouders als kinderen te voldoen. We bieden niet alleen trendy en duurzame kleding, maar ook deskundig advies om je te helpen de beste keuzes te maken voor de kleintjes. Kom langs in onze winkel om de nieuwste trends te ontdekken en laat je inspireren door onze kleurrijke collectie.

Bij Tokkelientje staan we altijd klaar om je te helpen met persoonlijk advies en service op maat. Of je nu op zoek bent naar een specifieke outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon de zomergarderobe van je kind wilt updaten, ons vriendelijke team helpt je graag.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »