Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 08 / Sep / 2023

De herfst- en wintercollectie 2023 van Nixnut!

De herfst- en wintercollectie 2023 van Nixnut!

Nixnut is trots om hun prachtige AW23-collectie te onthullen. Deze collectie omarmt de pracht en praal van het seizoen met een reeks adembenemende nieuwe ontwerpen die doordrenkt zijn van de warme en rijke kleuren die de herfst kenmerken. Lees in deze blog meer over de nieuwe 2023 herfst/winter collectie van Nixnut!

Rijke kleuren voor de herfst met Nixnut! 

Nixnut is trots om hun betoverende AW23-collectie te onthullen. Deze collectie omarmt de pracht en praal van het seizoen met een reeks adembenemende nieuwe ontwerpen die doordrenkt zijn van de warme en rijke kleuren die de herfst kenmerken. Het palet van herfsttinten dat door de hele collectie heen gebruikt wordt, straalt harmonie uit en is zorgvuldig afgestemd op de tijdloze eisen van Tokkelientje. Het kleurenspectrum omvat herfstige tinten zoals punch, die een energieke vitaliteit uitstraalt, violet, dat een vleugje mysterie en elegantie toevoegt, en forest, dat ons meeneemt naar de rustige diepten van een betoverend boslandschap.

Duurzame kinderkleding van Nixnut

In lijn met de toewijding aan duurzaamheid en welzijn, vervaardigt Nixnut ook de kleding van deze collectie met de meest duurzame biologische stoffen. Dit seizoen omhelzen zij niet alleen de comfy zachtheid van jerseys en fleece, maar presenteren ze ook met trots de allereerste waterbestendige winterjassen. Met deze toevoeging aan hun collectie blijven zij innovatie omarmen terwijl ze ernaar streven om de kleine avonturiers warm, droog en stijlvol te houden, ongeacht de weersomstandigheden.

Dus verwelkom het komende seizoen in stijl en comfort met Nixnut. Samen creëren we niet alleen een garderobe, maar een tijdloze reis vol warmte, schoonheid en avontuur voor de kleintjes in ons leven, ontdek de magie van de AW23-collectie hier!

Shop de Nixnut herfst/winter look!

 

Ook door herfstige kleuren geïnspireerd geraakt en benieuwd naar de rest van de collectie? Shop hier de hele Nixnut AW23 collectie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »