Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 19 / Jul / 2023

Bobo Choses AW23 drop 1: Up-is-Down

Bobo Choses AW23 drop 1: Up-is-Down

Het herfst/winterseizoen is afgetrapt met de eerste AW launch van het jaar; Bobo Choses AW23 drop 1! En wat een drop om de spits mee af te bijten. Een speelse absurditeit is de collectie najaarscollectie van Bobo Choses naar eigen zeggen.

De wereld van “Up is Down”

De naam van deze collectie; Up is Down heeft de collectie te danken aan de unieke manier waarop kinderen naar de wereld kijken. Onze wereld heeft vele variaties, die allemaal bestaan in onszelf. 

De wereld van Up is Down kom je gekke, denkbeeldige dingen tegen, zoals driehoeken die rond zijn, noord is zuid, groente is zoet en kat & muis zijn de beste vrienden. Als je erover nadenkt, zijn sommige van deze denkbeeldige dingen in de Up is Down wereld helemaal niet zo bizar als wat er in de echte wereld soms gebeurt…

De AW23 collectie van Bobo Choses

In deze collectie ga je de gekke personages: Mister Mushroom, Rubber Duck, The Elephant en meer veelvuldig tegenkomen. Elk kledingstuk komt tot leven in de prachtige herfstkleuren, gecombineerd met speelsheid en stijl. Wat alle kledingstukken gemeen hebben; ze hinten naar de gekke Up-is-Down wereld.

Shop de look

 

Benieuwd naar de rest van de collectie? De shop hier de hele Bobo Choses AW23 Up-is-Down collectie.

 

Leuk extraatje van Bobo Choses

Het magische universum van Bobo Choses is ontstaan uit originele verhalen en gedichten die zij vervolgens tot leven laten komen in de vorm van prints, vormen en producten. Naast de kleding waarop deze verhalen terugkomen, geeft Bobo Choses ook elke launch een boek uit, waarin de verhalen staan die de inspiratie vormden voor de collectie. Wat leuk! 

In de wereld van Up-side-Down blijft duurzaamheid Right-side-Up 

Ook in de wereld waarin alles tegenovergesteld is, blijft duurzaamheid right-side up! Bij Bobo Choses geven ze namelijk erg veel om onze planeet en daarmee om de kinderen. Daarom is duurzaamheid ook in de Up-side-Down wereld van groot belang. 

 

De bedrijfsvoering van Bobo Choses is daarom van ontwerp tot aflevering op ecologisch vriendelijke wijze ingericht.



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »