Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 11 / Sep / 2024

American Vintage Kids

American Vintage Kids

Het populaire Franse merk American Vintage heeft zijn onmiskenbare stijl uitgebreid naar een nieuwe generatie met de lancering van American Vintage Kids. Net als de volwassen lijn, ademt ook deze collectie eenvoud, verfijning en hoogwaardige materialen, maar dan speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Van stoere basics tot schattige truien en zachte stoffen; American Vintage Kids biedt een verfrissende kijk op kindermode.

Wat is American Vintage?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar het kan natuurlijk, dat je nog nooit gehoord hebt van American Vintage. Gelukkig komt daar dan nu verandering in! American Vintage is een prachtig merk, opgericht in 2005 in Marseille, Frankrijk. Hun kernwaarden: kleurrijke comfortabele, essentials, gemaakt om lang mee te gaan! Naar eigen zeggen; “Onze items helpen mensen om zich bloot te geven." Om zichzelf in de kijker te zetten, in de plaats van zich te camoufleren.” 

Inmiddels is American Vintage een wereldwijd kledingmerk met prachtige collecties! Wij waren er al even op aan het wachten, maar in 2022 was het dan eindelijk zo ver; American Vintage lanceerde hun lijn speciaal voor Kids! In deze collecties voor 3-13-jarigen vinden we het DNA van het merk en hun emblematische materialen terug. Gemaakt zodat cool kids met de nodige bewegingsvrijheid kunnen openbloeien, van de speelplaats tot de (zand) kastelen tijdens de vakanties! Unisex kledingstukken nu ook voor de kleinsten!

Tijdloze stijl, perfect voor elk moment

Wat de American Vintage Kids-collectie zo bijzonder maakt, is de combinatie van eenvoud en luxe. De kledingstukken zijn niet alleen comfortabel, maar ook tijdloos. De collectie bevat zachte, ademende materialen zoals katoen en jersey, waardoor de kleintjes niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel door de dag gaan. De fleurige maar neutrale kleuren en minimalistische ontwerpen zorgen ervoor dat de items gemakkelijk te combineren zijn, wat ideaal is voor drukke ouders die toch willen dat hun kinderen er trendy uitzien.

Gemaakt voor avonturen

Kinderen zijn volop in beweging en ontdekken de wereld elke dag opnieuw. American Vintage Kids begrijpt dat kinderkleding bestand moet zijn tegen dit dagelijkse avontuur. De kleding is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en ontworpen om jarenlang mee te gaan – een filosofie die past bij de algemene waarden van het merk American Vintage.

 

American Vintage Kids, nu verkrijgbaar bij Tokkelientje

Goed nieuws voor ouders die op zoek zijn naar stijlvolle en kwalitatieve kinderkleding! American Vintage Kids is nu verkrijgbaar bij Tokkelientje, dé concept store voor kinderen. Tokkelientje biedt niet alleen de mooiste kinderkleding aan, maar ook unieke accessoires, speelgoed en andere lifestyle producten. Het is de ideale plek om de garderobe van je kleintje te voorzien van trendy en comfortabele items.

Bij Tokkelientje vind je de leukste items van American Vintage Kids, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar casual kleding voor een speelse middag in het park of een speciale outfit voor een familiefeest, de collectie bij Tokkelientje biedt volop keuze.

 

Veel shopplezier! 

 

Liefs,

 

Tokkelientje

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »